Vem vinner Eurovision Song Contest 2017? Använd dig av den brännande frågan för att skapa årets roligaste förfest!

Det är flera veckor kvar till den stora finalen men redan går snacket i korridoren – både på kontoret och i skolan. Europas största musiktävling är ett ämne för diskussion – och har varit sedan starten den 24 maj 1956. Men vad är det egentligen som förenar så många människor från olika länder och åldrar? Kanske har det något att göra med att det är en tävling, och tävlingar vet vi ju är bra på att få igång människor. Kanske har det något att göra med äran som inte bara går till vinnaren själv, utan också hela landet som artisten representerar. Kanske, kanske, har det något att göra med att du kan bli rik på kuppen?

Sedan månader tillbaka har spelbolagen lagt ut odds på nätet där du kan satsa på din favorit – och ha chans att vinna massor av pengar. Men du behöver inte spela på nätet för att kunna betta, Istället kan du styra upp en extra ordinär och nervkittlande förfest! Allt du behöver är roliga vänner, en fungerande tv, snacks, chips och dylikt, samt papper och penna.

Gör såhär:

Bjud hem dina vänner för att se på showen tillsammans den 13e maj kl 20:00. Men innan Robin Bengtsson öppnar upp tävlingen ska ni skriva ner era respektive topp 3. Ni kan använda er av Melodifestivalens eget poängssytem för att kunna kora en vinnare i slutet av tävlingen.

  • Rätt gissning på 1a placeringen – 12 poäng
  • Rätt gissning på 2a placeringen – 10 poäng
  • Rätt gissning på 3e placeringen – 8 poäng

Ha en oförglömlig skrattfest med kombinerad musik- och spelunderhållning. Men glöm inte att bestämma ett pris till vinnaren – eller kanske en utmaning till förloraren? Ju bättre vinst, ju roligare tävling!