socialaspel.blogg

Sällskapsspel i all ära, men visst är det riktigt roligt att spela något som influerats av en person som är lite igenkänd här i Sverige? Kristoffer Triumf har nämligen varit med som frontfigur till ett sällskaps spel som baseras på hans podcast vid namn Värvet som är en av de mest nedladdade. I och med att han är en journalist av den lite yngre generationens rang så går hans podcast ut på att intervjua andra kända människor i Sverige vilket blev en succé.

För er som inte vet så är Triumf en känd svensk programledare, komiker, redaktör och copywriter. Han har bland annat jobbat tillsammans med radar paret Filip och Fredrik under deras inspelningar av Breaking News. Under tiden har han fått en egen stjärna på Sveriges natthimmel och fått folk att tänka om gällande vissa saker, sociala som världsomvändande.

Därför är vi inte förvånade över att det har skapats ett sällskapsspel baserat på Triumf, hans frågor samt nyfikenhet. Det heter ”det sociala spelet” och går ut på att alla spelare ska bli tilldelade olika personlighetsdrag. Dessa ska därefter förklaras, fördjupas och besvaras. Allting handlar om hur du ger svar till de andra som är med i spelet.

Det är ett spel som namnet indikerar till, ett frågespel som går ut på att ni ska lära känna varandra bättre vilket kommer starta konversationer mellan er som i sin tur kommer ge en riktigt rolig kväll. Var beredd på att få frågor som är filosofiska, personliga samt som gör att du måste tänka efter lite extra. Det är helt enkelt ett perfekt spel som får dig och dina vänner att öppna er mer för varandra och just prata om sociala aspekter. Alla tycker och tänker olika, eller hur? Därför anser vi att detta spel är mer än perfekt för att ge dig chansen att visa dina vänner vem du är samt så blir det högst intressanta diskussioner i gruppen.

Du kan helt enkelt räkna med att det blir en riktigt trevlig och intressant kväll under spelets gång och et är ett sällskapsspel som vi rekommenderar starkt. Till skillnad från att sitta och räkna kort har ni en möjlighet att ställa frågor och verkligen lära känna varandra. Summa summarum, detta sällskapsspel är absolut något att satsa på och ni kommer garanterat få en kul och händelserik kväll tillsammans med era kompisar, nära och kära.