krossa-foraldrarna-1

Nu kan du få tyst på mamma och pappas tjat vid matbordet genom att spela Krossa Föräldrarna – spelet där det är en fördel att vara ett barn! Detta underhållande frågespel innehåller ett batteri av frågor som bygger på ungdomars vardag. Vad vet dina föräldrar egentligen om vad kidsen har för sig om dagarna?

Med det här spelet kommer du kunna bräcka dina föräldrar hårt! De kommer inte ha någon chans mot dig när frågorna kommer på tal. Som barn vet man allting om nuvarande trender i samhället, vilken musik som är inne, vilka tv-serier som är populära, vad kändisarna har för matvanor, vilka appar som är hetast och så vidare. Krossa föräldrarna ger barnen chansen att ge igen på alla förlorade TP-spel vid släktträffarna. Även om föräldrarna mest troligt kommer gå förlorande ur striden kan de lära sig något nytt om vad barnen spenderar sin fritid på, hur de fungerar och vilket mode som är inne just nu.

Det som är så roligt med detta spel är att det vänder upp och ned på hela konceptet med sällskapsspel. I 9 fall av 10 är frågespel konstruerade så att smartast vinner, och det kan vara kul ibland. Men för att alla verkligen ska kunna ha roligt med ett sällskapsspel gäller det att alla inkluderas, unga som vuxna. Det är precis det Krossa Föräldrarna handlar om – detta är ett spel för hela familjen!

Spelet går att köpa i de flesta välsorterade spelbutiker, men också i vissa utvalda affärer som säljer festtillbehör, till exempel Partykungen. Vi på sfss kan i varje fall varmt rekommendera detta spel, inte minst för att det blir en social tillställning för hela familjen.

Fortsätt följa oss på sfss för att få de senaste nyheterna om sällskapsspel – vi kan lova dig att det finns många spännande nyheter att se fram emot även 2017!